Coaching

Learn to create your own memories

Wil jij meer leren over het fotograferen van honden, de volledige controle over je camera krijgen en eindelijk die automatische stand kunnen afzetten, leren hoe jij het beeld dat je voor ogen hebt kunt creëren, leren hoe je de door jou gemaakte foto's kunt omtoveren tot magische plaatjes?
Meeloopdag

Tijdens een meeloopdag ga je met mij en een kleine groep andere fotografen op pad om onder mijn begeleiding prachtige honden te fotograferen op een bijzondere locatie of in een leuk thema.

 

Leer tijdens een meeloopdag hoe ik te werk ga tijdens een fotosessie, welke locaties, lenzen en instellingen ik gebruik en waarom.

€ 125
Workshop
Magical memories
De 2-daagse groepsworkshop Magical memories is voor fotografen van alle niveaus die meer willen leren over hondenfotografie. 
Tijdens de workshop starten we met een stukje theorie over fotografie. Geen moeilijke, technische verhalen, maar begrijpelijke taal met duidelijke voorbeelden.

Je werkt met je eigen camera, zodat je gelijk kunt zien waar je de instellingen op jouw camera kunt vinden. 

We passen de theorie meteen toe in de praktijk en oefenen op leuke modellen die hun beste pootje voorzetten om ervoor te zorgen dat jij met prachtige foto's naar huis gaat.

Je leert waar je op moet letten bij het uitkiezen van de locatie, hoe je met hond en baasje om kunt gaan en werken met natuurlijk licht.

En je krijgt natuurlijk hulp bij het instellen van je camera, belichting, scherpstellen, compositie, etc.

€ 325
Privé coaching

Tijdens een privé coaching hondenfotografie ga je met mij op pad om onder mijn begeleiding prachtige honden te fotograferen.

 

Leer tijdens een privé coaching hoe ik te werk ga tijdens een fotosessie, welke locaties, lenzen en instellingen ik gebruik en waarom.

Tijdens een privé coaching nabewerking leer je de door jou gemaakte foto's in adobe photoshop omtoveren tot magische plaatjes. 

Je krijgt mijn complete workflow te zien en ik begeleid je om deze workflow te leren.

Speciaal voor jou! Gericht op de dingen die jij wil leren.

€ 245

Benodigdheden om deel te kunnen nemen

Camera

Spiegelreflex- of systeemcamera
 

Lichtsterk objectief

85mm, 105mm, 135mm, 70 - 200mm
 

Kennis

Beheersing belichtingsdriehoek
 

Laptop of pc

met Adobe photoshop

(niet voor de meeloopdag)

Datums en locatie

Meeloopdag

Locatie: Op aanvraag

Datum: In overleg

Tijdstip: In overleg

Aantal deelnemers: 4
 

Workshop Magical Memories

Locatie: Zandhoven

Datum: 12 & 13 november 2022

Tijdstip: 08u00 tot +/- 17u00

Aantal deelnemers: 6

Over:
Cindy creëert memories for life door een combinatie van fotografie, fine art retouching, afdrukken en op maat gemaakte wall art.
Navigatie Links:
Contact:
  • Facebook
  • Instagram