top of page

Loyalty programma

Word beloond voor het delen van jouw Memories for life ervaring!

Ik wil jou, als mijn klant, bedanken voor het feit dat je jouw vrienden hebt verteld hoeveel je hebt genoten van jouw Memories for life ervaring. Daarom geef ik je graag iets terug.

Wat krijg jij als beloning?

Jij ontvangt een kortingsbon van € 50,- om te besteden aan mijn producten en/of diensten als dank voor het doorverwijzen van een vriend(in) die een fotosessie bij mij boekt.

Je kan dit tegoed gebruiken voor een nieuwe fotosessie of om extra producten van een eerdere fotosessie te bestellen.

Je kan meerdere kortingsbonnen combineren, er is geen limiet!

Je vriend(in) ontvangt een gratis fotoafdruk in passe partout (30 x 20 cm) van de sessie wanneer deze geboekt is op basis van jouw doorverwijzing.

Hoe werkt het?

Ben jij enthousiast over jouw  memories for life ervaring laat dit dan weten aan jouw vrienden, collega's en familie.
Vraag hen jouw naam te vermelden wanneer zij contact met mij opnemen om hun sessie te boeken.

Tips om je vrienden, familie en collega's te verwijzen

Deel de foto's van jouw fotosessie op sociale media.

Laat de foto's van jouw fotosessie zien aan hondenvriendjes tijdens feestjes, wandelingen,...

Vertel over jouw Memories for life ervaring.

Voorwaarden

Om een cadeaubon te krijgen, moet je een klant zijn die reeds een betaalde fotoshoot heeft ervaren.

De cadeaubon is persoonlijk en niet overdraagbaar. Deze kan enkel gebruikt worden bij toekomstige fotoshoots of producten die in de toekomst worden aangekocht.

Je mag zoveel mensen als je wil doorverwijzen. Er is geen limiet op het aantal cadeaubonnen die je kan ontvangen. Boeken er 3 van jouw doorverwezen vrienden een shoot dan ontvang jij 3x € 50,-.

Je ontvangt de cadeaubon zodra de doorverwezen fotoshoot volledig betaald is.

Indien je doorverwezen vriend boekt en dan annuleert, vervalt de tegoedbon voor die doorverwijzing.

De doorverwezen vriend moet op het moment van het boeken van de fotoshoot aangeven dat hij/ zij door jou is doorverwezen.

Indien 1 klant door 2 personen is doorverwezen, ontvangt de eerst genoemde persoon de cadeaubon.

De cadeaubon kan niet in contanten omgeruild worden.

De cadeaubon verloopt na 3 jaar.

De cadeaubon kan in combinatie met lopende acties gebruikt worden.

Je kunt jouw tegoed gebruiken voor mijn diensten en producten die beschikbaar zijn op het moment dat je jouw tegoed inwisselt. Ik werk altijd graag met je samen om een product op maat te maken als je iets speciaals in gedachten hebt.

 • Hoe kan ik boeken?
  Je kan een aanvraag indienen door contact met mij op te nemen via de contactpagina op deze website of een mail te sturen naar info@pawsandmemories.com.
 • Hoe verloopt de betaling?
  Je betaalt vooraf de sessiekosten om een plaatsje in mijn agenda te reserveren. Ten laatste 2 weken voor de fotosessie betaal je de kosten van het kleinste fotopakket. Na de viewingsessie betaal je eventuele pakket upgrade en extra bestellingen.
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Dat kan zeker! Neem contact op voor de mogelijkheden. Fotoproducten en digitale foto’s worden wel pas na volledige betaling geleverd.
 • Lever je ook onbewerkte foto's?
  Nee, je kiest mij als fotograaf voor mijn stijl. Foto’s worden volgens mijn stijl bewerkt afgeleverd.
 • Hoe ontvang ik mijn digitale foto's?
  Afhankelijk van het door jou gekozen pakket ontvang je jouw digitale foto’s op usb in een prachtig bewaardoosje of via download.
 • Kan ik de inhoud van de fotopakketten wijzigen?
  Nee, ik heb deze zorgvuldig voor je samengesteld. Je kan uiteraard andere producten bijbestellen of een product uit het pakket cadeau geven aan een dierbare.
 • Kan ik ook andere fotoproducten bestellen?
  Absoluut! Je kan mijn aanbod bekijken in de productfolder of op de productpagina op deze website. Tijdens de viewingsessie kan je alle producten ook bekijken en aanraken.
 • Wat is een viewing sessie en krijg ik een online galerij om mijn foto's te kiezen?
  Nee, ik werk niet met online galerijen. Na je fotosessie ga ik aan de slag met het selecteren en nabewerken van jouw foto's. Wanneer na ongeveer 2-3 weken de onbewerkte foto's omgetoverd zijn tot magische plaatjes ontmoeten we elkaar opnieuw tijdens de viewingsessie in mijn studio om deze te bekijken. Vaak is dit de eerste keer dat je de bewerkte foto's te zien krijgt. We nemen rustig de tijd om de foto's te kiezen die bij het door jou gekozen memories pakket inbegrepen zijn. Deze speciale gratis sessie is er om jouw foto's op de best mogelijke manier te laten zien. Met behulp van kleur gekalibreerde fotografische schermen krijg jij de perfecte versies van je foto's te zien. Pc's en laptops thuis zijn vaak niet gekalibreerd wat voor een onjuiste kleurweergave zorgt en zo voorkomen we dat je, indien je een foto wenst te laten afdrukken, je iets anders in handen krijgt dan je gezien hebt.
 • Waar zal de fotoshoot doorgaan?
  Ik heb een paar favoriete plekken om memories for life van jouw trouwe maatje te maken maar een locatie van jouw keuze is altijd mogelijk. Tijdens ons planningsgesprek bespreek ik samen met jou de mogelijke locaties. Ik help je bij het kiezen van de perfecte plek, rekening houdend met zowel de look die je wilt creëren als het comfort van je hond.
 • Wat als het slecht weer is?
  We doen ons best om de fotosessie op de afgesproken datum en tijd te houden maar soms heeft moeder natuur andere plannen. Als het slecht weer is zullen we de fotosessie verplaatsen naar de reservedatum die ik bij je boeking al in mijn agenda gereserveerd heb.
 • Mijn hond kan niet los van de leiband is dat ok?
  Ja! De meeste honden die ik fotografeer blijven gedurende de hele sessie aan de lijn. Je kiest een mooie halsband die prachtig staat op de foto’s of we gebruiken en special fotografielijntje dat dankzij de magie van photoshop vakkundig wordt weggewerkt op de foto’s.
 • Ik heb meer honden. Moet ik voor elke hond een apart pakket boeken?
  Nee hoor! In de sessieprijs zijn 2 honden inbegrepen. Voor elke extra hond (uit hetzelfde gezin) is er een toeslag van € 50,-.
 • Moet ik zelf ook op de foto staan?
  Dat hoeft niet, maar ik raad je zeker aan dit te doen, in ieder geval bij een paar foto's. De foto's met jullie band en liefde zijn misschien wel je favoriete foto's van de sessie! Onthoud dat je geen foto's hoeft te kiezen die je niet leuk vindt.
 • Mag ik extra honden of mensen die niet gefotografeerd worden meenemen naar de fotosessie?
  Ik ben ervan overtuigd dat jouw hond een grote fanclub heeft, maar we willen het voor de fotosessie rustig houden. Laat extra huisdieren en mensen thuis om extra afleiding te voorkomen. Bij elke fotosessie zijn 2 honden uit hetzelfde gezin inbegrepen. Heb je 2 of meer honden dan is het aan te raden om een extra assistent mee te nemen.
Over:
Cindy creëert memories for life door een combinatie van fotografie, fine art retouching, afdrukken en op maat gemaakte wall art.
Navigatie Links:
Contact:
 • Facebook
 • Instagram
bottom of page