top of page

La vie de Genn'aysse - Puppyfotografie in Ranst

Voor haar tweede nestje vertrouwde Stephanie, net zoals voor haar eerste nest, opnieuw op mij om prachtige memories van haar pups te creëren.

Ze wou opnieuw alle pups mooi op een rij en hiervan een mooie gallery block om in huis te kunnen ophangen.

We bezochten de prachtige bossen van Ranst (de perfecte plek) voor deze foto's.


De pups zijn van het ras oud Duitse herder en waren tijdens de fotoshoot 7 weken oud.


Ik krijg vaak te horen dat het vast heel moeilijk is om alle pups tegelijk zo te poseren voor de foto.


Ik verklap je graag een geheimpje...


Voor het baasje (de fokker) is het tijdens de shoot hard werken maar gelukkig niet met alle pups tegelijk. We plaatsen de pups één voor één op de plek waar ik ze wil hebben en fotograferen elke pup apart.

Geloof me, het klinkt simpeler dan het is... vaak is het een kwestie van de pup weer terug roepen of halen en opnieuw plaatsen want voor de pup is het allemaal nieuw en leuk en er zijn zoveel geuren om te ontdekken.

Met een flinke portie geduld (en een beetje conditie van de fokker) komt het altijd goed!


Voor mij als fotograaf begint het harde werk pas na de shoot. Zorgvuldig selecteer ik de goede foto's van elke pup er geef deze alvast een basis aan bewerking. Daarna worden alle foto's in een compositie samengevoegd en krijgt de uiteindelijke foto de definitieve eindbewerking om uiteindelijk het prachtige resultaat te creëren waar de fokker de rest van zijn/haar leven van kan genieten. Want zeg nu zelf... er is als fokker toch niets leuker dan memories for life te hebben van elk nestje dat je gefokt hebt?!


De fotos van alle pups apart genomen in de prachtige bossen van Ranst


De pups van La die de Genn'aysse hebben niet alleen super geposeerd voor mijn lens, ze hebben meteen weer ervaringen mogen opdoen in de auto naar de locatie, in de honden buggy het bos in en met alle geuren en geluiden in het bos.


Inmiddels zijn de pups alweer flink gegroeid en wonen ze bij hun nieuwe baasjes maar hieronder toch nog even alle cuties op een rij.


Puppyfotografie in Ranst

De memories for life van de pups van La vie de Genn'aysse werd als gallery block bij Stephanie thuis geleverd waarmee ze voor altijd een herinnering aan de door haar gefokte honden heeft. Willow mocht bij haar blijven en haar roedel vergroten... op beide foto's uiterst links.

Is ze geen schatje? En uiteraard mocht ook mama Aysse nog even mee poseren.


Puppyfotografie in Ranst

Mama Aysse samen met Wilow


Lijkt een compositie en memories for life van jouw pups je ook helemaal geweldig? Lees hier meer over de sessies of boek vandaag nog via de onderstaande knop:Commentaires


bottom of page