top of page

Naar de trimmer voor je fotoshoot?

Een hondenleven duurt een stuk korter dan een mensenleven en er is niets fijner dan prachtige memories for life aan je muur te hebben hangen van je beste maatje als hij/zij er straks niet meer is.

Uiteraard wil je dat je trouwe viervoeter op z'n mooist op de foto staat.

Hondenbaasjes vragen daarom vaak of ze hun hond vlak voor de geplande fotoshoot naar de trimmer mogen laten gaan.


Ik zeg JA!


Maar.... doe dit dan liefst ten minste één week voor de fotosessie (nieuwe kapsels zien er immers beter uit na de eerste paar dagen 😅).


TIP: Neem tijdens de fotoshoot ook een borstel/kam mee om tussendoor de vacht te borstelen en een doekje om kwijl of vuil te verwijderen.


Weet je niet goed waar je met je lieverd terecht kan?

Onderstaande toppers zijn hondentrimmers uit de ruime regio rond Zandhoven.Hondenkapsalon Snuffels, NijlenHondenkapsalon Snuffels is gelegen aan huis aan de Schransstraat in Nijlen en wordt gerund door Liese Van Doninck.

Liese is getrouwd met Joeri, mama van Alexander en dogmom van cavaliers Emma en Hannah. Ze is een super lieve, gediplomeerd trimster met meer dan 10 jaar ervaring. Haar visie is ervoor te zorgen dat jij en jouw hond een zo goed mogelijke service ervaren.

Haar hondenkapsalon is uitgerust met alles wat er nodig is om de trimbeurt van jouw hond als een ware oase van ontspanning te laten zijn. Bij hondenkapsalon Snuffels zijn zowel grote als kleine honden welkom en wordt altijd gewerkt volgens de rasstandaard of naar wens van de klant. Liese onderscheidt zichzelf met de prijs/kwaliteit verhouding in haar hondenkapsalon.

 

Woody's wellness, GrobbendonkWoody’s wellness is gelegen aan de Sperwerlaan in Grobbendonk waar zaakvoerder Femke samen met haar verloofde Steve en hun dieren woont.

Femke heeft een grote liefde voor dieren en in haar trimsalon zijn honden van alle rassen, zowel groot als klein en zelfs honden met gedragsproblemen welkom. Femke is een gediplomeerd trimster met meer dan 5 jaar ervaring en is in 2020 zelfstandig gestart met Woody’s wellness. Femke volgt regelmatig bijscholingen in binnen- en buitenland zodat ze telkens de beste service en kwaliteit kan aanbieden.. Woody’s wellness onderscheidt zichzelf door extra veel aandacht te schenken aan honden die bang zijn of adoptiehonden en bied zelfs gratis puppygewenning aan voor pups tot 16 weken oud.

 

Dog's Delight, ZoerselDog’s Delight is een vrij nieuw trimsalon in Zoersel, gelegen op de boerderij tussen de dieren waar Nathalie is opgegroeid.

Na haar voltijdse opleiding hondentrimmer, waar Nathalie met glans voor geslaagd is, heeft ze in 2021 haar eigen trimsalon “Dog’s Delight” geopend.

Haar stiekeme favorieten zijn de Engelse Cocker Spaniel en de Setters maar alle honden en rassen zijn welkom en Nathalie heeft zowel kleine chihuahua’s als grote berghonden in haar klantenbestand. Het leuke aan haar werk vindt Nathalie de afwisseling bij veel verschillende honden. De verzorging van de honden gebeurt telkens in samenspraak met de baasjes met daarbij rekening te houden met de rasstandaard, het vachttype en de correcte behandeling van die vacht. Nathalie volgt regelmatig workshops en online webinairs om jou telkens de beste service en kwaliteit te kunnen aanbieden. Tijdens het schrijven van deze blog heeft Nathalie een wachttijd van 3 maanden, wil je jouw hond bij Dog’s Delight laten verwennen maak dan zeker optijd een afspraak.

 

Pearl's fashion, GrobbendonkPearls fasion, pure verwennerij voor je viervoeter in Grobbendonk.

Wendy en haar man Stief heben 2 kinderen (Nyah & Noémie) en 4 honden (de shelties Pearl & Wanda en de Duitste herders Storm & Tilly).

Wendy’s passie voor honden heeft ervoor gezorgd dat zij een opleiding hondenverzorging en verschillende workshops volgde bij o.a. Toscanzahoeve en Groomer academie. Na vele stages is verschillende trimsalons heeft Wendy in 2020 Pearl’s fashion opgericht en zich vooral gespecialiseerd in grote rassen en het ontwollen van honden.

Bijzonder is de ophaaldienst die Wendy aanbiedt, dus ben je minder mobiel of heb je niet de mogelijkheid om je hond naar Pearl’s fashion te brengen dan komt ze jouw hond met plezier ophalen.

 

Wil jij graag professionele foto's van jouw hond?

Waarom lees je niet meer over mijn Memories for life fotosessies?


 


Laat net als vele andere honden mama's en papa's jouw beste vriend fotograferen door Cindy.

Photos of the dog you love - with memories for life - voor altijd bewaard in betoverende wall art.Comments


bottom of page