top of page

River - Hondenfotografie in Hapert

River's baasje Kelly, kreeg haar fotosessie cadeau voor haar verjaardag.

Ze wou haar memories for life graag laten vastleggen in haar eigen omgeving.

Samen zochten we de perfecte plek hiervoor en zo trok ik dus op de geplande dag in de vroege ochtend op een mooie zomerdag naar Hapert, de Brabantse Kempen in de provincie Noord-Brabant in Nederland om memories for life voor haar te creëren.


Over River's memories for life fotosessie:


River is een schattige kleine keeshond met zo'n lieve oogjes dat het onmogelijk is om niet verliefd op hem te worden! Wat was het geweldig mooi om tijdens de fotosessie de band die River, Kelly en Pieter met elkaar hebben te kunnen zien.

Hij was een superster van begin tot eind tijdens zijn fotosessie en we hebben prachtige foto's gemaakt die, naast de band met zijn baasjes Kelly en Pieter, ook zijn lief karakter laten zien.

Hier zijn er een paar:De memories for life van River werden digitaal bij hen thuis geleverd in The Memories box samen met de geprinte afdrukken waar ze een leven lang van kunnen gaan genieten.Wat de baasjes vonden van hun memories for life fotosessie:


Ik weet niet zeker of River onder de indruk was, maar zijn dogmom was dat zeker! Dit is wat Kelly zei:


" Afgelopen week hebben we de prachtige foto's ontvangen van onze hond River! We zijn heel erg blij met het eindresultaat en genieten iedere dag van de prachtige foto's.


Ik zou het iedereen aanraden om bij Cindy foto's van je hond te laten maken. Ze is erg goed met honden en heeft veel geduld. Tijdens de shoot kijkt ze goed naar de behoefte van de hond en wordt er regelmatig een pauze ingelast.


Het was een geweldige beleving, iets wat ik eerder nog niet heb meegemaakt. Van het begin tot aan het einde. Na het maken van de afspraak, kwam het eerste pakketje binnen, met uitgebreide informatie en natuurlijk ook iets lekkers voor de hond. En zo werden we steeds verrast met een kaartje of een attentie. Zelfs tot op het laatste moment is alles tot in de puntjes verzorgd. De foto's zijn niet alleen prachtig maar alles eromheen is nog net zo mooi. Er is over alles nagedacht, daar hebben we enorm van genoten! "

- Kelly de Krom & RiverOverweeg je een fotosessie voor jouw hond? Lees hier meer of boek vandaag nog via de onderstaande knop:Comments


bottom of page