top of page

Dog's spotlight voorwaarden

Het Dog's spotlight programma is een wedstrijd waarbij jij € 250,- kan winnen om te doneren aan een goed doel naar keuze!

 

Het enige wat je daarvoor moet doen is mij een foto laten maken van jouw hond samen met het door jou bestelde Fine Art wall art product wanneer ik deze bij jou thuis kom leveren. Zo simpel is het!

De wedstrijd loopt van 1 juli 2022 tot en met 30 juni 2023.

Op 1 juli 2023 stoppen we alle namen van de deelnemers in een hoed en trekken we een winnaar. De winnaar ontvangt een liefdadigheidsdonatie van €250,- om te schenken aan een goed doel dat hem/haar aan het hart ligt!

Deelname aan Dog's spotlight is gratis en mogelijk als je na je fotosessie een Signature collectie, Luxe collectie, Box Art frame, Fine Art Float of Canvas Art Frame besteld hebt bij Paws and Memories. 

Je gaat akkoord met het plaatsen van de gemaakte foto's in het kader van deze wedstrijd op mijn website, sociale media kanalen en andere publicatie. Ook ga je akkoord met het vermelden van de naam van het goede doel van je keuze waar jij € 250,- aan zou willen doneren indien jij de winnaar zou worden.

Paws and memories zal het goede doel van je keuze bezoeken, eventueel samen met jou, om van de schenking foto's te maken die gebruikt worden in het kader van deze wedstrijd.

Het goede doel van je keuze ontvangt de prijs vervolgens gestort op hun bankrekening.

Het gekozen goede doel dient in België of Nederland geregistreerd te zijn.

Het gekozen goede doel hoeft niet hond-, of dier gerelateerd te zijn.

Enkel geregistreerde / erkende goede doelen komen in aanmerking.

Over:
Cindy creëert memories for life door een combinatie van fotografie, fine art retouching, afdrukken en op maat gemaakte wall art.
Navigatie Links:
Contact:
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page