Fotoshoot

Photos of the dog you love
- with memories for life -
DSC_2423-HR.jpg

Jouw hond hoort bij jouw gezin, hij is je trouwe maatje. Je wilt je harige vriend het liefst voor altijd aan je zijde. 

 

Ik voel me vereerd om magische foto's van jouw viervoeter te mogen creëren, want jij verdient memories for life van jouw allerliefste viervoeter.

Bij Paws and memories kan je terecht voor een professionele fotoshoot waarbij alles draait om het creëren van prachtige foto's van jouw hond.

De fotosessie is strikt een stressvrije tijd. Je harige vriend bepaalt het tempo en we nemen genoeg pauzes terwijl we de omgeving verkennen.

Maak je geen zorgen als je hond niet wil zitten, of als hij meer geïnteresseerd is in de omgeving en geuren dan in de camera. Ik beloof je dat zelfs als het voelt alsof je hond niet wil luisteren, of als we een bepaalde foto meerdere keren moeten maken, het helemaal in orde komt.

Ik geloof het! Het is jouw taak om te ontspannen en erop te vertrouwen dat we ongelofelijke memories maken - want dat doen we!

Als erkend fokker kan je bij Paws and memories ook terecht voor het fotograferen van je nestje puppy's. 

Hoe creëer ik memories for life voor jou?

1

Nadat ik jouw boeking zie binnen komen maak ik eerst een vreugdedansje!
Daarna ga ik direct voor jou aan de slag en neem contact met je op om al je wensen en verwachtingen te bespreken zodat ik tijdens de fotosessie de magische foto's kan creëren waar je naar op zoek bent.

3

Yippee! Vandaag is jouw belangrijke dag!

De fotosessie is strikt een stressvrije tijd. Je harige vriend bepaalt het tempo en we nemen genoeg pauzes terwijl we de omgeving verkennen. Het is jouw taak om te ontspannen en te genieten van de ongelofelijke memories for life die ik van jouw lieverd maak.

5

Ik ontvang je in mijn studio waar jij bij een heerlijk kopje koffie of thee, met chocolade natuurlijk (een heel belangrijk onderdeel), je foto's zal bewonderen op groot scherm en je favoriete producten kunt kiezen.

Enkel wanneer jij 100% tevreden bent gaan je foto's in productie.

2

Jij ontvangt in je brievenbus alles wat je moet weten om jezelf en je geliefde viervoeter goed voor te bereiden op de fotoshoot.

Je hoeft niet bang te zijn dat je de dag dat jouw woef in de spotlights zal staan vergeet, ik stuur je op tijd een reminder.

4

Na de fotosessie ontvang je een digitale galerij waar je een eerste selectie van de foto's kan bewonderen en alvast je eerste keuze kan maken.

Nadat ik je keuze ontvangen heb ga ik met de beeldbewerking aan de slag.

6

De meeste items hebben een bestelproces tot zes weken maar ik beloof je dat het wachten de moeite waard zal zijn! 

Zodra jouw memories for life klaar zijn laat ik je dat weten en spreken we een datum af om jouw prachtig nieuw kunstwerk op te halen in de studio!

 

 

Let's talk!

Mag ik jouw memories for life creëren?

Whoop Whoop! Ik maak een vreugdedansje zodra ik je mailtje ontvangen heb.
Je kunt voor fotoshoots, coaching, fotoreizen en al je andere vragen onderstaand contactformulier gebruiken.

Whoop Whoop! Ik heb je bericht ontvangen en ga je zo snel mogelijk antwoorden.

cindy_byjessicavosman-28.JPG

Be the first one

Ontvang als eerste nieuwtjes, kortingen en exclusieve toegang tot specials!

Whoop Whoop! Jij ontvangt vanaf nu als eerste nieuwtjes, kortingen en exclusieve toegang.