top of page

De Fotosessie

Photos of the dog you love - with memories for life-

Of je nu kiest voor een basic, luxe of signature memories fotosessie van jouw hond het proces van elke sessie is bijna identiek.

Lees hieronder meer over de stappen en de producten.
Honden foto van border collie in Zandhoven
Stap 1
Neem contact met mij op. Het klinkt heel eenvoudig en dat is het ook - Kies een memories pakket, laat mij iets weten over je geliefde viervoeter en wat je wensen zijn.
Ik zal dan... 

Memories for life

Signature memories
° Duur fotosessie onbeperkt
(meestal 1 tot 2 uur)
° Viewing sessie
° 10 volledig bewerkte digitale foto's in hoge resolutie geleverd op usb
° Folio box, 5 door jou gekozen foto's afgedrukt en voorzien van een passe-partout in een moderne stijlvolle beschermde box
° 10% korting op de a la carte producten
° 1 of 2 hond(en)
€ 485
Luxe memories
° Duur fotosessie onbeperkt
(meestal 1 tot 2 uur)
° Viewing sessie
° 5 volledig bewerkte digitale foto's in hoge resolutie geleverd op usb
° Folio box, 3 door jou gekozen foto's afgedrukt en voorzien van een passe-partout in een moderne stijlvolle beschermde box
° 1 hond

 
€ 375
Basic memories
° Duur fotosessie onbeperkt
(meestal 1 tot 2 uur)
° Viewing sessie
° 3 volledig bewerkte digitale foto's in hoge resolutie geleverd via digitale download
° 1 hond


 
€ 245
Wil je alvast meer lezen over hoe jouw fotosessie zal verlopen?
 • Mijn hond kan niet los van de leiband is dat ok?
  Ja! De meeste honden die ik fotografeer blijven gedurende de hele sessie aan de lijn. Ik heb hiervoor speciale fotografielijntjes die dankzij de magie van photoshop vakkundig worden weggewerkt op de foto.
 • Waar zal de fotosessie doorgaan?
  Tijdens ons planningsgesprek bespreken we mogelijke locaties. Ik help je bij het kiezen van de perfecte plek, rekening houdend met zowel de look die je wilt creëren als het comfort van je hond.
 • Wat als de weersomstandigheden niet gunstig zijn?
  We doen ons best om de fotosessie op de afgesproken datum en tijd te houden maar soms heeft moeder natuur andere plannen. Als het slecht weer is zullen we de fotosessie verplaatsen naar de reservedatum die ik bij je boeking al in mijn agenda gereserveerd heb.
 • Ik heb meer honden. Moet ik voor elke hond een apart pakket boeken?
  Nee hoor! In het basic memories en luxe memories pakket is 1 hond inbegrepen, in het signature memories pakket zijn maximaal 2 honden inbegrepen. Voor elke extra hond (uit hetzelfde gezin) komt er een toeslag van € 50,- bovenop de pakketprijs.
 • Mag ik extra honden of mensen die niet gefotografeerd worden meenemen naar de fotosessie?
  Ik ben ervan overtuigd dat jouw hond een grote fanclub heeft, maar we willen het voor de fotosessie rustig houden. Laat extra huisdieren en mensen thuis om extra afleiding te voorkomen. Bij elke fotosessie zijn 2 honden uit hetzelfde gezin inbegrepen. Heb je 2 honden dan is het aan te raden om een extra assistent mee te nemen.
 • Moet ik zelf ook op de foto staan?
  Dat hoeft niet, maar ik raad je zeker aan dit te doen, in ieder geval bij een paar foto's. De foto's met jullie band en liefde zijn misschien wel je favoriete foto's van de sessie! Onthoud dat je geen foto's hoeft te kiezen die je niet leuk vindt.
 • Krijg in een online galerij met onbewerkte foto's om thuis te bekijken?
  Nee, ik werk niet met online galerijen omdat pc's en laptops thuis vaak niet gekalibreerd zijn wat voor een onjuiste kleurweergave zorgt. Zo voorkomen we dat je, indien je een foto wenst te laten afdrukken, je iets anders in handen krijgt dan je gezien hebt. Je krijgt tijdens de viewing sessie jouw foto's te zien op gekalibreerde schermen zodat je zeker de juiste kleur-, en kwaliteit ziet.
 • Wat is een viewing sessie?
  Na je fotosessie ga ik aan de slag met het selecteren en nabewerken van jouw foto's. Wanneer na ongeveer 4 weken de onbewerkte foto's omgetoverd zijn tot magische plaatjes ontmoeten we elkaar opnieuw tijdens de viewing sessie in mijn studio of bij jou thuis om deze te bekijken. Vaak is dit de eerste keer dat je de bewerkte foto's te zien krijgt. We nemen rustig de tijd om de foto's te kiezen die bij het door jou gekozen memories pakket inbegrepen zijn. Deze speciale gratis sessie is er om jouw foto's op de best mogelijke manier te laten zien. Met behulp van kleur gekalibreerde fotografische schermen krijg je de perfecte versies van je foto's te zien. Pc's en laptops thuis zijn vaak niet gekalibreerd wat voor een onjuiste kleurweergave en resolutie zorgt en zo voorkomen we dat je, indien je een foto wenst te laten afdrukken, je iets anders in handen krijgt dan je gezien hebt.
 • Kan ik bij Paws and memories foto producten bestellen?
  Absoluut! Tijdens de viewing sessie wordt er ook tijd genomen om fotoproducten zoals prints of wall art te bekijken. Er is nooit enige druk om iets te kopen maar deze mogelijkheid is er als je dat zou willen. Ik werk samen met leveranciers die enkel aan professionals leveren. De producten zijn gemaakt door de beste leveranciers in de branche, met prachtig papier en fijn bewerkte materialen. Ze zijn het beste van het beste.
Over:
Cindy creëert memories for life door een combinatie van fotografie, fine art retouching, afdrukken en op maat gemaakte wall art.
Navigatie Links:
Contact:
 • Facebook
 • Instagram
bottom of page