top of page

De Fotosessie

Dankjewel dat je Paws and memories overweegt voor jouw meest waardevolle fotosessie!

Ik ben 7 + jaar professioneel fotograaf en gespecialiseerd in het vastleggen van jouw memories for life.

Mijn doel als fotograaf is om je fotosessie zo plezierig, comfortabel en veilig mogelijk te laten verlopen. Ik wil graag even de tijd stilzetten, en op een ongedwongen manier jullie warmte, liefde en connectie vastleggen. Quality time en mooie herinneringen maken, staan centraal.

Honden foto van border collie in Zandhoven
Aanvraag
Een fotoshoot kan je reserveren door het aanvraagformulier in te vullen en door te sturen. Na betaling van de sessiekosten is je reservering definitief.

Memories for life foto pakketten

LET OP: Er zitten GEEN sessiekosten inbegrepen bij de fotopakketten.

Timeless memories
In jouw pakket:

° Box Art frame 75 x 50 cm
° Acrylblok 18 x 13 cm
° Fotoalbum 30 x 20 cm met 10 door jou gekozen foto's
° De 10 gekozen foto's in hoge resolutie op USB
€ 650
De meest waardevolle herinnering
Precious memories
In jouw pakket:

° Box Art Frame 60 x 40 cm
° DeskAcryl 18 x 13 cm
° Triplex 20 x 20 cm met 3 door jou gekozen foto's
° 5 foto's in hoge resolutie (waaronder de 3 van het triplex) op USB

 
€ 475
Onmisbare herinneringen
Little memories
In jouw pakket:

° Box Art Frame 30 x 20 cm
° 3 volledig bewerkte digitale foto's in hoge resolutie geleverd via digitale download 
€ 300
Kleine herinneringen
 • Hoe kan ik boeken?
  Je kan een aanvraag indienen door contact met mij op te nemen via de contactpagina op deze website of een mail te sturen naar info@pawsandmemories.com.
 • Hoe verloopt de betaling?
  Je betaalt vooraf de sessiekosten om een plaatsje in mijn agenda te reserveren. Ten laatste 2 weken voor de fotosessie betaal je de kosten van het kleinste fotopakket. Na de viewingsessie betaal je eventuele pakket upgrade en extra bestellingen.
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Dat kan zeker! Neem contact op voor de mogelijkheden. Fotoproducten en digitale foto’s worden wel pas na volledige betaling geleverd.
 • Lever je ook onbewerkte foto's?
  Nee, je kiest mij als fotograaf voor mijn stijl. Foto’s worden volgens mijn stijl bewerkt afgeleverd.
 • Hoe ontvang ik mijn digitale foto's?
  Afhankelijk van het door jou gekozen pakket ontvang je jouw digitale foto’s op usb in een prachtig bewaardoosje of via download.
 • Kan ik de inhoud van de fotopakketten wijzigen?
  Nee, ik heb deze zorgvuldig voor je samengesteld. Je kan uiteraard andere producten bijbestellen of een product uit het pakket cadeau geven aan een dierbare.
 • Kan ik ook andere fotoproducten bestellen?
  Absoluut! Je kan mijn aanbod bekijken in de productfolder of op de productpagina op deze website. Tijdens de viewingsessie kan je alle producten ook bekijken en aanraken.
 • Wat is een viewing sessie en krijg ik een online galerij om mijn foto's te kiezen?
  Nee, ik werk niet met online galerijen. Na je fotosessie ga ik aan de slag met het selecteren en nabewerken van jouw foto's. Wanneer na ongeveer 2-3 weken de onbewerkte foto's omgetoverd zijn tot magische plaatjes ontmoeten we elkaar opnieuw tijdens de viewingsessie in mijn studio om deze te bekijken. Vaak is dit de eerste keer dat je de bewerkte foto's te zien krijgt. We nemen rustig de tijd om de foto's te kiezen die bij het door jou gekozen memories pakket inbegrepen zijn. Deze speciale gratis sessie is er om jouw foto's op de best mogelijke manier te laten zien. Met behulp van kleur gekalibreerde fotografische schermen krijg jij de perfecte versies van je foto's te zien. Pc's en laptops thuis zijn vaak niet gekalibreerd wat voor een onjuiste kleurweergave zorgt en zo voorkomen we dat je, indien je een foto wenst te laten afdrukken, je iets anders in handen krijgt dan je gezien hebt.
 • Waar zal de fotoshoot doorgaan?
  Ik heb een paar favoriete plekken om memories for life van jouw trouwe maatje te maken maar een locatie van jouw keuze is altijd mogelijk. Tijdens ons planningsgesprek bespreek ik samen met jou de mogelijke locaties. Ik help je bij het kiezen van de perfecte plek, rekening houdend met zowel de look die je wilt creëren als het comfort van je hond.
 • Wat als het slecht weer is?
  We doen ons best om de fotosessie op de afgesproken datum en tijd te houden maar soms heeft moeder natuur andere plannen. Als het slecht weer is zullen we de fotosessie verplaatsen naar de reservedatum die ik bij je boeking al in mijn agenda gereserveerd heb.
 • Mijn hond kan niet los van de leiband is dat ok?
  Ja! De meeste honden die ik fotografeer blijven gedurende de hele sessie aan de lijn. Je kiest een mooie halsband die prachtig staat op de foto’s of we gebruiken en special fotografielijntje dat dankzij de magie van photoshop vakkundig wordt weggewerkt op de foto’s.
 • Ik heb meer honden. Moet ik voor elke hond een apart pakket boeken?
  Nee hoor! In de sessieprijs zijn 2 honden inbegrepen. Voor elke extra hond (uit hetzelfde gezin) is er een toeslag van € 50,-.
 • Moet ik zelf ook op de foto staan?
  Dat hoeft niet, maar ik raad je zeker aan dit te doen, in ieder geval bij een paar foto's. De foto's met jullie band en liefde zijn misschien wel je favoriete foto's van de sessie! Onthoud dat je geen foto's hoeft te kiezen die je niet leuk vindt.
 • Mag ik extra honden of mensen die niet gefotografeerd worden meenemen naar de fotosessie?
  Ik ben ervan overtuigd dat jouw hond een grote fanclub heeft, maar we willen het voor de fotosessie rustig houden. Laat extra huisdieren en mensen thuis om extra afleiding te voorkomen. Bij elke fotosessie zijn 2 honden uit hetzelfde gezin inbegrepen. Heb je 2 of meer honden dan is het aan te raden om een extra assistent mee te nemen.
Over:
Cindy creëert memories for life door een combinatie van fotografie, fine art retouching, afdrukken en op maat gemaakte wall art.
Navigatie Links:
Contact:
 • Facebook
 • Instagram
bottom of page